top of page

Tapas & Fingermat


5) Kalas Utvalgte

Kanape` med røkt laks med avocadokrem 

Vårruller med grønnsaker og sweet chilisaus

Cormabakte kongereker på frisk salat

BBQ Kyllingspyd

Gresk salat 

Vellagret spekeskinke på asparges

Gourmetpoeter bakt med urter og parmesan

Foccacia, aioli Kr. 359,-

6) Tapas-kalas

Serranoskinke bakt på asparges med revet parmesan

Syltet paprika fylt med feta ost og urter

Fersk Tortilla med røkt ørret og urtekrem

Chilistekte vill-reker 

Timianbakte poteter med grillede belgfrukter

Bønnesalat med sprø chorio, soltørket tomat og pesto

Fetasalat med bifftomater tomat, oliven, feta ost og rødløk

Kjøttboller i spicy tomatsaus

BBQ-marinerte kyllinglår

Foccacia, aiolli Kr. 429,-

7) Middelhavskalas

Serranoskinke på ristet asparges med revet parmesan

Syltet paprika fylt med feta ost og urter

Fersk Tortilla fylt med røkt laks og ostekrem 

Chilistekte kongereker 

Spicy salat med biff, brokkolini og soltørket tomat 

Fetasalat med marinerte tomater, oliven, feta ost og rødløk

Foccacia, aioli

Spanske kjøttboller i salza

Grillet svinenakke i BBQ saus

Sticky kyllingklubber

Saltbakte gourmetpoteter

Bruschetta, aioli Kr. 449,-

Minimum 15 personer pr. bestilling.

Tlf/SMS. 95433456 

image.jpg

Utleie av kokker og personell

Sesongoppdrag , vikar, event

Selskapslokaler & arrangementer

Mat & opplevelse

bottom of page